Jeg brukte
♥ 2 egg
♥ 2 ss sukrin gold
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts kardemomme
♥ 6 dl Tine skummet kulturmelk
♥ 1 dl havregryn
♥ 2 dl sammalt hvetemel
♥ 1 dl Easy bake bakeprotein
♥ 2 ss Vita hjertego´ lettmargarin
♥ Litt salt
La havregryn svelle i kulturmelken.
Bland alt det tørre, utenom sukrin gold i en bolle for seg.
Visp egg og sukrin gold til en luftig eggedosis.
Hell så vekselvis den tørre blandingen og havregryn- og melkeblandingen over i eggedosisen til du får en glatt og fin røre.
Avslutt med smeltet lettmargarin og start stekingen.
![]() |
Med sukkerfritt morellsyltetøy |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Spør, kommenter, ris, ros, utfordre eller tips meg :)