Jeg gnåler igjen om hvordan du kan bruke matrestene i kjøleskapet i stedet for å kaste dem. Men det gjør så godt! Både for lommeboken og for naturen.
Og helsen - ikke minst:)
Jeg rotet sammen en restesalat i dag, med følgende ingredienser:
♥ 1/4 blomkål
♥ 1 eple
♥ 1 dl grønne erter
♥ 0,5 boks mais
♥ 1 paprika
♥ 1 gulrot
♥ 1 kokt potet
♥ 1 neve valnøtter
♥ 1 boks bogskinke
♥ 2 dl fullkornsmakaroni
♥ 2 dl lettrømme
♥ 1 ts timian
♥ litt salt og pepper
Det er kun fantasien som setter grensene. Andre ingredienser du kan bruke er purreløk, stangselleri, squash, agurk, tomat, sukkererter, forskjellige sorter salat, kål og rotgrønnsaker, ananas, pære, appelsin, plomme og andre frukter, nøtter av ulike slag... and the list goes on...
Tips: Bruk gjerne magre meieriprodukter, magert kjøtt eller belgfrukter, grove pastaprodukter og mye krydder (lite salt).
Perfekt til lunsj!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Spør, kommenter, ris, ros, utfordre eller tips meg :)