tirsdag 19. august 2014

Pai med vaniljekrem, honningmelon og blåbær

Superenkelt, supergodt og supersunt!

Ingredienser til Paibunn
♥ 50 g vita hjertego´ lett margarin
♥ 1 dl sammalt hvete
♥ 1 dl havremel
♥ 0,5 dl kokosmel
♥ 0,5 dl Easy bake
♥ 1 ss sukrin gold
♥ 1 ss sukrin+

Bland alt det tørre og kna inn margarinen. Trykk deigen ut i en paiform og sett kaldt i kjøleskapet en halvtimes tid.
Sett ovnen på 175 grader. Stek paien på midterste rille i ca 15 minutter. Følg med! Ta ut og avkjøl.





















Ingredienser til vaniljekrem (Inspirert av Kristine Weber)
♥ 5 dl skummet melk
♥ 2 ss sukrin gold
♥ 1 ss sukrin+
♥ 2 ss maisenna
♥ 0,5 ts vaniljepulver
♥ 4 eggeplommer

Begynn med å skille plommene fra hvitene. Sett eggehvitene i kjøleskapet og lag noe godt av dem senere=)
Ha alt utenom eggeplommene i en gryte og gi det et kjapt oppkok under omrøring. Ta bort fra platen og ha i eggeplommene. Rør om til du får en jevn og tykk blanding.

















Hell blandingen i paien og sett formen i kjøleskapet.
Skjær opp det du måtte ønske av frukt og bær, ha det over vaniljekremen og server. Jeg brukte 200 g blåbær og en honningmelon i terninger, blandet med saften av en halv sitron og litt sukrin gold.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Spør, kommenter, ris, ros, utfordre eller tips meg :)